Hall

3 smarta tips för förvaring

AV LANTLIV.com-redaktionen
Dags att se över ordningen hemma? Här kommer användbara idéer för hur du hittar plats för allt det som inte ska ligga framme.

Köksförvaring

1. Låna idéer till köket från sovrummet! Här har ett platsbyggt köksskåp fått fiffig inredning som egentligen är tänkt till kläder. Dina bordsdukar och kökshanddukar hänger snyggt och praktiskt på utdragbara klädhängare. Istället för strumpor får det plats med servetter och grytlappar i den lilla lådan. Liknande inredning finns på Ikea. Bild från Houzz.com.

Sovrum

2. Maxa ytan i sovrummet. Dags för eget krypin, men bara ett rum? Sätt upp en halvvägg bakom den ena sängen och vips har syskon fått varsin sovhörna. Med platsbyggda hyllor utnyttjas dessutom platsen runt fönstret maximalt. Ännu mer förvaringsyta? Bygg sängen ovanpå två lådhurtsar där det går att gömma det mesta. Bild från Houzz.com.

Hall

3. Platsbyggt för hela familjen. Oftast blir förvaringslösningar en kompromiss, framförallt i svårmöblerade utrymmen som hallen. Satsa på en platsbyggd lösning som du ritar efter din eller din familjs behov. Här har skohyllan byggts direkt på stengolvet – praktiskt när man ska städa: smart. Bild från Houzz.com.

FLER IDÉER:

 

2016 års trender för tapeter

Fina tapeter för alla rum

Förändra ditt hem med fina tapeter med mycket färg och mönster

hall_liten_budget_utvald

12 tips för en snygg och praktisk hall – för dig som har liten budget

Bra tips på hur du gör din hall snyggare med små medel

VIND

Ruffig vind blev vackert gästrum

Före och efter: Se Britt-Maris och Tommys fantastiska renovering

7

7 härliga garderobslösningar

Visst drömmer man om en härlig och välorganiserad garderob?

10 anledningar till varför du inte ska ha köksluckor i ditt kök

KÖK: 10 anledningar att göra sig av med köksskåpen

Öppna hyllor, smidiga restaurangkök eller en trädgren för kastrullerna – alternativen till skåp är många och roliga i ditt kök.