Önskar du dig ett praktiskt litet drivhus eller kanske en oas för avkoppling och en kopp kaffe? Här finns växthus för både små och stora drömmar.

Växthus, litet drivhus
 

Litet och nätt
Bruka är ett litet och smidigt växthus på 5 kvm i lättskött aluminium. Skjut–
dörr, ett öppningsbart ventilationsfönster och integrerade hängrännor ingår. Priset är 4 769 kr, Skånska Byggvaror. Växthuset finns i ytterligare fem storlekar och i grönt och svart.

Växthus

Enkelt & elegant
T-Classic är ett elegant växthus som med sin enkla form ger ett lite modernare intryck. T-formen ger fina möjligheter att kombinera lusthus och odling. Växthuset finns i sex storlekar och kan fås i vilken färg du önskar. Det minsta (bilden) som är 12,6 kvm kostar från 39 595 kr hos Willab Garden.

Växthus

Klassiker de luxe  
Gedigna Victorian Lodge kommer från trädgårdslandet nummer ett. Det engelsktillverkade växthuset från Hartley Botanic vilar på en grund av tegel, sten eller lecabloc och fönsterkonstruktionen gör att det är stilla och tyst även blåsiga dagar. Kallbänkar, dubbeldörrar och takfotsdekorer finns som tillval. Ytan är 21,3 kvm och priset börjar på 446 031 kr, Vansta Trädgård.

Växthus

Stabilt och stadigt
Cape Cod är designat och byggt i Kanada för nordamerikanskt klimat och passar därför utmärkt för nordiska förhållanden. Du får ett skönt uterum där det alltid är varmt och vindstilla. Växthuset går att få i i stort sett alla storlekar. Det på bilden är 10 kvm och kostar 92 000  kr med enkelglas och 224 000 kr med dubbelglas om du vill kunna vinterförvara växter, Garden & Greenhouse.

Växthus

Gammaldags känsla
Med en väggmodell kan du kliva direkt ut i ditt växthus! Den här varianten av Arcadia är 16 kvm, står på mur, har dubbeldörr och extra små glas för att se mer gammaldags ut. Pris cirka 60 000 kr från Classicum. Mindre och enklare olackade modeller utan mur och med större glas kostar från 26 995 kr.

Se fler härliga växthus:

11 härliga växthus (stora som små)

10 vackra växthus

NUVARANDE Växthus för dig – alla prisklasser
NÄSTA Hemnettips: Sagolikt sekelskifteshus i Villa Villekulla-stil