…har inte varit så viktigt på länge. Oftast går jag omkring i stora stallstövlar med någon lång skjorta utanpå trasiga jeans eller snickarbyxor. Väldigt sällan numera tycker jag att smink behövs, det känns som att det finns så mycket annat viktigare att tänka på än utseende. Känns det som att håret fladdrar för mycket för ögonen slår jag bara en knut av det. Väldigt bekvämt.

ostebroblogg2

Men jag måste medge att ibland är det faktiskt roligt med kläder, det smittar liksom av sig då  jag träffar min kompis Lisbeth som är en tjej som tycker om att matcha och färgkoordinera sin dagliga outfit, hon är alltid så tjusig var man än stöter på henne. Hon byter smycken och sjalar efter humör, och det är alltid så roligt att studera hur hon fixar stilen!

ostebroblogg3

I helgen träffades vi för lite tjejsnack tillsammans med fotograf Jenny, äntligen skulle vi fota kläder från Östebro vilka Norrfrid gårdsbutik är återförsäljare till. Här har vi Lisbeth provandes en svart gammal sammetsbasker

ostebroblogg4

Det är sådana stunder som jag tycker kläder blir roligt. I linnekläder som dessa känner man sig oundvikligen som en prinsessa. Här står Lisbeth i bara mameluckerna

ostebroblogg5

Snygga kängor som jag också fick låna då strumporna jag hade var fruktansvärt fula :)

ostebroblogg7

Denna fint skurna kappa med udda knappar finns nu inlagd i vår webshop, där ni hittar fler bilder från vårt modellande. Välkommen att kika in!

Det är många som frågat hur man kan kommentera här på lantlivsbloggarna och det är lite lurigt, man måste nämligen trycka på själva inlägget för att kunna lämna en hälsning. Vet man det går det lätt som en plätt!

Ha en fin helg och välkomna in åter snart igen!