Bygget på övre våningen på Norrfrid B&B fortskrider i fin fart. Förutom retroköket rustas det upp tre sovrum, en sal, en stor hall med balkong samt ett badrum för ytterligare sex sovgäster. Tror detta kommer bli färdigt FÖRE deadline så fort som min man far fram däruppe. Takterna från åren som byggarbetare sitter i. Försökte fånga in honom på bild men han undviker målmedvetet kameralinsen. Han säger att det räcker att ha en linslus i familjen. Vem kan han mena? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här har Mika satt pärlspont i blivande badrummet och byggt en tvättkommod i sekelskiftesstil. Det blir så vackert det han gör och när badrummet väl är målat med linoljefärg kommer jag vilja bosätta mig där mellan dusch och kommod. Vi sätter in loppisfyndat tvättfat från 50-60-talet med separata kranar för varm- och kallvatten. En gammal toastol fyndades från den lokala byggåtervinningen för att matcha inredningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ända sedan vi träffades för över tjugo år sedan har min man och jag byggt tillsammans. Vi började i min lilla etta på 30 kvm med att bygga bardisk och hyllor mellan kök och vardagsrum och därifrån har vi fortsatt vår byggbana. Allt vi gjort har vi lärt oss genom ”trial and error” och genom att friskt våga hoppa in i olika projekt har vi lärt oss massor. Att man aldrig har gjort något förr har inte hindrat oss och med små medel har vi förverkligat många byggdrömmar. Det sitter i inställningen brukar jag säga, med en stor portion skaparlust och med lite ”jävlaranamma” kommer man långt!