Ett hotell med känsla för detaljer

Nu har vi kommit hem efter två härliga veckor på St Barth. Dagar som varit fyllda med kärlek, sol och vila. De sista dagarna bodde vi på ett jättefint romantiskt hotell för att fira vår förlovning.  Le Sereno är verkligen ett hotell som passar för smekmånad och par.

Gissa om vi blev överraskade när det stod en champagneflaska på rummet med gratulationer till vår förlovning.

Le Sereno

De hade sett mitt instagraminlägg och uppmärksammade detta så fint med en personlig hälsning och glittrande bubblor.

Le Sereno

Ett mycket elegant hotell som verkligen hade känsla för vackra detaljer och personlig service. Redan vid den enkla entren med knallröda dörrar möts man av en välkomnande och mycket speciell känsla. Inte överdådigt lyxigt. Bara lågmäld genomtänkt elegans.

Le Sereno

Stora stilrena betongkrukor med agave smyckar fasaden.

Johan Petersen

Johan får agera fotomodell.. tycker mitt öga hanterar kameran bättre..

Le Sereno

Vårt rum inramades av en vitputsad stenmur och en vitmålad dörr som öppnades in mot en liten hibiscusträdgård. Överallt vackra detaljer, som de här patinerade kopparlamporna som satt på den grånande trappan vid receptionen.

Le Sereno

Fotdusch med stril från en vattenkanna!  Det är sådana detaljer en trädgårdsmästare blir mycket glad av..

Le Sereno

Hotellet ligger precis på stranden och ljuset blir så där magiskt vackert på kvällarna.

Le Sereno

De erbjuder också många olika vattensporter om man är sugen på att prova vind eller kitesurfing. Det är verkligen en föreställning att sitta och titta på dessa duktiga surfare som flyger över vågor och hav.

Victoria Skoglund

Hotellet har en mycket trevlig svensk marknadschef Carolita som hjälpte oss med bokningar och andra tips om denna undersköna ö.

Kram V