Jag är inte bara bonde numera, utan jobbar även tillsammans med Jenny Karlsson med att skapa och fotografera miljöer och göra hemma-hos reportage åt inrednings- och trädgårdstidningar på frilans-basis. Så idag var det återigen mycket spännande att vid tidningshyllan på Konsum se att ett inspirationsreportage som fotograf Jenny och jag gjorde i höstas nu är publicerat, i nya numret av Drömhem och Trädgård!

Tvättstuga2

Där ger vi tips om hur man med enkla medel skapar en trivsammare plats att sköta det där tråkgörat som kallas tvätt. Det som man oftast vill få gjort så fort som möjligt, speciellt i mörka och trånga källare. I den här tvättstugan har vi inrett med många loppisfynd med träkänsla tillsammans med smarta förvaringslösningar och mysiga utrymmen för exempelvis vikning och strykning. Med radio och musik går hushållsarbetet som en dans!

Tvättstugan är en av de första jobben Jenny och jag gjort överhuvudtaget så det är mycket spännande att se detta i tryck och analysera hur vi utvecklats sedan dess. Jenny har också skapat en fin ny hemsida på www.jennykkarlsson.com. Vill även passa på att efterlysa fina hem att fota i vår landsända. Vi bor i Sollefteå och åker gärna några mil om ni tycker att det vore roligt att få besök av oss och få sitt hem med i inrednings- eller trädgårdsreportage i svenska eller utländska tidningar. Maila isåfall enkla översiktsbilder till: info@norrfrid.se