VÅR TUR ATT JOBBA

Köket är tomt. Elektrikern har varit här och borrat hål för alla urtag. Jag vaknade härom natten och var övertygad om att de inte sitter i rätt höjd. Att de är får låga. Att jag hade glömt säga att det ska vara en granitkant mot väggen. Jag lyckades somna om utan att gå ner och mäta, men det var det första jag gjorde på morgonen. Hålen sitter perfekt. Phu. Fast så klart hade det gått att lösa, men iallafall.

bild[6]

Nu i helgen har vi tätat springorna mellan golvplanken. Med silikon, så att det kan röra sig utan att spricka. Kladdigt och pilligt. Det gick åt tre tuber mer än beräknat, men nu är det klart. Silikonet ska torka ett par dygn innan golvet ska slipas.

Skisskök

Vi har roat oss med att titta på skissen Sebastian skickat. Mätt och gjort några millimeterändringar. Varit och köpt kontakter och jättefina handtag från Byggfabriken. Nu väntar vi på golvsliparen, att alla grejer ska komma och att Sebastian från Vikarbodarna anländer på torsdag. Under tiden får vi hålla oss utanför köket med vår mikro, kokplatta och kylskåp. Allt i matrummet. Och ett väldigt springande i trappor efter vatten …