VÅRDANDE SKÖNHETSPRODUKTER

Ibland behöver huden lite extra omsorg. Här är sex härliga skönhetsprodukter som vårdar, mjukgör och får huden att kännas len.

Skydda ansiktet

Skydda ansiktet

Ansiktskrämen Uv plus har ett uv-filter som skyddar mot de skadliga solstrålarna. Den innehåller även effektiva antioxidanter. 345 kr, Clarins.

För mjuka läppar

Den torra vinterluften i skidspåret gör att läpparna lätt blir torra och spricker. Lipbalm #1 innehåller vårdande mandelolja och även vitamin E och A. 90 kr, Kiehl´s.

Intensiv handkräm

Torra händer är ett minne blott med den här handkrämen. Krämen absorberas lätt och gör huden, naglarna och nagelbanden silkeslena i flera timmar. 895 kr, Sensai.

Olja för hela kroppen

Milt för ansiktet

Ansiktsrengöring med eteriska oljor från lindblomma och ros som har mjukgörande egenskaper. 319 kr, John Masters.

Olja för hela kroppen

När hela kroppen känns torr kan en kroppsolja råda bot. Den går snabbt in i huden och ger fukt i upp till åtta timmar. Innehåller inga parabener eller konserveringsmedel. 239 kr, Vichy (säljs bara på apotek).

Mjuk doft

Doften Patchouli & Fresh Rose är en ren och mjuk doft med ett uppfriskande inslag av träighet och sötma. 525 kr, Kiehl´s.

Uppfriskande

En härlig duschkräm som återfuktar och lugnar huden. Duschkrämen efterlämnar en frisk doft av citrus och jasmin. 120 kr, Sachajuan.