Den 23 november är det dags för Black Friday. Vill du passa på att fynda julklappar, slå till på en designklassiker eller kanske köpa årets julpynt för en billig peng är detta ett riktigt bra tillfälle. Vi listar butikerna som har rea. In och tjuvkika redan nu.

Den 23 november är det dags för Black Friday 2018. Många inredningsbutiker startar dessutom redan ett par dagar innan med sin rea. Vi listar inredningsbutikerna som är klara för den stora rean. In och tjuvkika och hitta dina godbitar redan nu.

Vad är Black Friday?

Black Friday är en shoppingdag som kommer från USA och infaller dagen efter Thanksgiving alltså den fjärde fredagen i november. Själva namnet sägs ha att göra med att föräljningssiffror går från röda (förlust) till svarta (vinst). I Sverige är Black Friday relativt nytt, men har tagit shoppingvärlden med storm de senaste åren.

När är Black Friday 2018?

Den 23 november är det Black Friday Sverige 2018. Många butiker startar dock redan i veckan innan med sin rea som då brukar kallas Black Week. Black Friday brukar även sträcka sig över helgen och fortsätta på måndagen.

Inredningsbutiker som har Black Friday-rea

Listan uppdateras löpande
Bondeco
Bagaren och kocken
Cervera
Confident Living
Design Online
Designtorget
Ellos
Granit
H&M Home
Hemtex
Indiska
Jotex
Lagerhaus

Mio
Svenssons i Lammhult
Royal Design
Åhléns

Rea-fynda inredning som ett proffs

  1.  Hitta dina favoriter tidigt Klicka runt redan nu och bokmärk dina favoriter, har du tur får de en lägre prislapp på Black Friday.
  2. Tidlös inredning Trender kommer och går. Satsa på tidlös inredning i enkla former, vackra material och naturnära färger, de kommer att hålla länge.
  3. Handla hållbart Tänk på vår planet och bli inte förblindad av röda prislappar. Fråga dig själv om det du köper är något du hade tänkt köpa ändå och kolla efter hållbara material.
  4. Designklassiker Har du gått och längtat efter en Laminofåtölj i åratal? Kanske är det äntligen dags att klicka hem den? Även designklassiker kan dyka upp på Black Friday.
  5. Var i god tid Black Friday startar hos vissa redan vid midnatt. Och redan i dagarna innan sänker många sina prislappar.
  6. Jämför Det är många butiker som har rea – jämför e-handlarna så att du får inredningen till bästa priset.
  7. Returpolicy Läs på om butikens returpolicy så att du inte får en obehaglig överrakning om möbeln inte passar hemma.
  8. Julklappar och julpynt Håll utkik efter julstjärnor och elljusstakar. Många rear även ut julpynt. Och varför inte klara av ett par julklappar på rean?
SVG Grafik
SVG Ikoner