Inspireras av Lantlivs egen kalender under hela året! Varje månad får du härliga inredningsidéer, tips för trädgårdslivet eller recept i säsong.

Kalendern för 2019 är den andra i en återkommande kollektion, framtagen av redaktionen på Lantliv och illustratören Emelie Gårdeler.
Kalendern är spiralbunden i A5-format med totalt 160 sidor och vacker prägling på omslaget i 2 millimeters kartong med tåligt, pålimmat struktur-papper. Varje månad inleds med vackra uppslag med inspiration, väl utvalda recept och idéer som passar säsongen. Kalendern har också ett märkband och gummiband samt en praktisk plastficka för förvaring.

Kalender 169 kr + porto, beställ kalendern här

Lantlivs kalender
Kalender 2019 lantliv
Kalender 2019

Emelie Gårdeler är en frilansande illustratör baserad i Stockholm. Hennes illustrationer ligger ofta i gränslandet mellan bild och mönster och har en genomgående
dov färgskala. Hon är också delägare och designer på Imiform som hon startade 2015 med kollegan Emmie Björnberg Sederlin.

Du har illustrerat Lantlivs kalender 2019.
Hur fick du idén till bilderna?
– Redaktionen och jag ville skapa något som skilde sig från förra året, gärna ett skirt motiv men i varmare  toner, vilket kändes kul eftersom jag oftast jobbar i en kallare färgskala. Inspiration fick jag från blomman rosenskära, men det är min en egen tolkning av den.

Emelie gardeler illustrator