Snygga pinnstolar i alla prisklasser

Pinnstolar är ett enkelt, klassiskt och riktigt snyggt sätt att skapa lantlig stil i köket. Vi har valt ut 7 favoritstolar i olika prisklasser, från designklassiker till fina budgetkap.

Pinnstolar är en riktig klassiker vid matplatsen och lätta att inreda vackert med. De passar perfekt både till det det lite rustikare bordet och det nätta matbordet.
Varför inte matcha flera olika färger på pinnstolarna, eller gör dem extra ombonade med fårskinn och filtar? Vi har valt ut 7 favoriter i olika prisklasser. Från Carl Malmstens Lilla Åland till budgetfavoriten från Ellos.

Vacker klassiker
Stolabs klassiska pinnstol Pinnockio i massiv björk är formgiven av Yngve Ekström år 1950. En stol som passar till många typer av bord och finns i flera olika utföranden. Läs mer och köp här.

stol-pinnockio
Klassiskt från Mio
Einar är en pinnstol i lackerat massivt trä, finns i svart och vit. Från Mio, läs mer och köp här.

pinnstol_mio_einar

Pinnstolarnas pinnstol
Carl Malmstens Lilla Åland från Stolab är en riktig favorit. Inspiration till stolen fick Carl Malmsten vid ett besök i en kyrka på Åland, där det stod några olika pinnstolar på rad. Stolen är tillverkad i massiv björk och finns i många olika färger.Läs mer och köp här.

Pinnstol lilla aland

Snyggt budgetalternativ
Jolina är en pinnstol i massivt gummiträ och säljs i set om två. Finns i flera färger. Från Ellos, läs mer och köp här.

Pinnstol jolina ellos

Modern pinnstol
Family chair, designad av Lina Nordqvist för Design House Stockholm, finns i fyra olika utföranden. Det här är stol no 4. Läs mer och köp här.

Pinnstol dhs

Stilrent 
Melo är en klassisk och stilren pinnstol från Falsterbo. Finns i svartlack, vitlack och vitoljad ek. Läs mer och köp här.

Pinnstol melo 5b7425c94d4ed

Härliga färger
Stolen Lönneberga har en tidlös form och en hel massa olika härliga färger. Från Ellos, läs mer och köp här.

ellos-pinnstol-i-gratt