På jakt efter julklappar i sista minuten? Vi har valt ut våra absoluta inredningsfavoriter till vardagsrummet, köket och sovrummet.

 

Sköna klappar till vardagsrummet

Vardagsrummet blir vilsamt och vackert med textilier i milda gråtoner, sköna fällar och lite mässingsblänk att vila ögonen på. Vem vill inte sitta här en stund i brasans sken?

Vardagsrum-jul

Foto: Hans Bjurling

 • Härlig fåtölj i rotting som är perfekt i vardagsrummet med ett par fårfällar eller dynor som stoppning. Läs mer och köp här.
  Granit-rottingstol
 • Svenskt lammskinn i olika nyanser av grått. Att ha i soffan, fåtöljen eller på golvet. Läs mer och köp här.

lammskinn-ellos

Drömklappar till sovrummet


Mängder av mjuka textiler i linne och flanell gör sovrummet inbjudande. Färgskalan går i ljust gråbeige med värmande röda accenter för vintermysig stämning.

inredning-sovrum-lexington

Foto: Lexington

Mjuk och skön flanell håller värmen i vinternatten. Påslakan för dubbelsäng, matchande rödrutig pläd, rutig pyjamas, och julstrumpor, allt från Lexington. Läs mer och köp här 

 

Klappa om köket

Varmt, rustikt och ombonat – den atmosfären vill vi ha i vårt vinterkök. Här är klapparna som sätter extra glans på både julkalas och vardagsmiddag.


Hemtex_Jul

Foto: Hemtex

Julstämning i lantköket som i gamla tider med nejlikapelsiner och levande ljus. Julblomsmönstrade duken Agda i bomull med matchande kökshanddukar. Allt från Hemtex. Läs mer och köp här.

 • Den vackra kastrullen från Eva Solo gör matlagningen roligare. Denna kastrull rymmer 1,5 liter. Läs mer och köp här.
  Eva-Solo-kopparkastrull
 • Vackert och tidlöst fat från serien Swedish Grace. Med sin enkla design blir fatet snabbt en favorit. Läs mer och köp här.
  Fat-Swedish-grace-vit-Rorstrand
 • Grå espressokopp med träfat från Höganäs Keramik. Vackert formgivet stengods. Fin att servera glögg i också. Läs mer och köp här.
  Hoganas-Gra-kopp-med-trafat
 • En stilren och klassisk pepparkvarn från Le Creuset blir fin i köket. Läs mer och köp här.
  Le-Creuset-rod-peparkvarn

  Foto: Le-Creuset-röd-peparkvarn

 • Klassisk gryta från Le Creuset. Snygg med sin matta svarta yta. Pryder både kök och bord. Läs mer och köp här.
  Le-Creuset-svart-gryta-4,2-liter
 • Mörkgrå linneservetter i 100% linne blir vackert på det dukade bordet. Effektfullt både till en ljus duk som till julens röda toner. Läs mer och köp här.
  Granit-morkgra-linneservett
 • Vem skulle inte bli glad över att få en Collar kaffekvarn från Stelton? Perfekt för kaffeälskaren. Läs mer och köp här.
  Stelton collar-kaffekvarn
 • Ugnsformar i olika storlekar med lock. Locket blir även ett perfekt fat. Vackert på det dukade bordet vid alla tillfällen. Läs mer och köp här.
  Granit-ugnsformar