Drömmer du om en egen köksträdgård eller vill du ha hjälp med att förvandla din trädgård till en blommande oas? Då är Lantlivs Trädgårdskurs ett perfekt sätt att komma igång! Unna dig en härlig helg på Körunda hotell där du blir guidad av våra trädgårdsexperter Victoria Skoglund, Bella Linde och Maria Andersson.

 

När: 21-22 mars 2020.
Var: På Körunda Hotell som ligger naturskönt, 30 minuter med bil söder om Stockholm
Vad ingår: Två inspirerande heldagar med flera olika delkurser. Två luncher, en middag, frukost och övernattning på Körunda hotell.
Pris: 5995 kr (5495 kr för Lantlivs prenumeranter)

Boka här!

 

 

Under en härlig helg med två inspirerande kursdagar på Körunda hotell får du guidning av våra tre trädgårdsexperter Victoria Skoglund, Maria Andersson och Bella Linde. Det blir också tid att njuta av god mat och dryck och promenader i de natursköna omgivningarna vid sjön Muskan.

 

Exempel ur kursinnehållet:

  • I Victoria Skoglunds egen trädgård. Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund, ägare till Zetas trädgård, visar egna bilder och delar med sig av tips och idéer från sin privata trädgård.
  • Så förvandlar du en lerig åker till en frodigt trädgårdsrum.
    Trädgårdsmästare Maria Andersson visar med bilder hur hon skapade sitt eget gröna paradis och hur du kan göra för att få plats med mycket på liten yta.
  • Kom i gång att odla grönsaker. All inspiration du behöver för att komma i gång och skapa din egen köksträdgård. Kursledare är trädgårdsmästare Maria Andersson.
  • Paradis för pollinerare & konsten att hålla höns. Bella Linde, journalist och trädgårdsexpert, guidar till hur du lockar humlor , bin och andra livsviktiga pollinerare till din trädgård, och hur enkelt och roligt det är att ha höns.
  • Jord, gödsel och kompost. Bella Linde lär dig allt du behöver veta om No dig-metoden – odla utan att gräva – och täckodling. Hon delar också med sig av kunskapen hur man bygger upp en kompost, vad en bokashi är, hur det funkar och hur du kommer igång.

Boka din plats redan idag, begränsat antal platser!

tradgardskurs

Kom igång med att odla grönsaker och skapa en blomstrande oas. Lantlivs trädgårdskurs lär dig allt du behöver veta.

victoria-skoglund-tradgardskurs-lantliv

Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund, ägare av Zetas trädgård, ger tips från sin egen trädgård.

bella-linde-kurs-lantliv

Journalisten och trädgårdsexperten Bella Linde pratar om bin, höns och vikten av rätt jord och gödsel.

maria-andersson-zetas-tradgardskurs-lantliv

Trädgårdsmästaren Maria Andersson guidar till hur man förvandlar en lerig åker till ett frodigt trädgårdsrum och hur man skapar en egen köksträdgård.

victoria-skoglund-tradgard

Victoria Skoglund bjuder på inspiration och idéer från sin egen underbara trädgård.