Vi fick in många fina skafferibilder från våra följare på Facebook, stort tack till alla som har delat med sig! Se och njut!

Helena Hedkvists skafferi

1. Helena Hedkvist har turen att ha ett stort skafferi i köket. Vacker pärlspont pryder utsidan. Skafferiet byggdes förra året och passar bra i huset som är från 1870.

Helena Hedkvists skafferi

Tittar man in i Helena Hedkvists skafferi möts man av ett snyggt schackrutigt golv och praktiska hyllor i vinkel. Även insidan av dörren har vacker spont.

Kristina Erikssons skafferi

2. Kristina Eriksson byggde sitt skafferi under jullovet! Själva huset är från 1825. Med de fina detaljerna som fönster och gammal spegeldörr blir skafferiet en pärla i köket!

Kristina Erikssons skafferi

Inne i Kristina Erikssons skafferi råder det ordning och reda. Fina etiketter och vackra hyllband gör det roligt att hålla fint!

Emma Nihlén

3. Om man inte har ett skafferi, kan man göra som Emma Nihlén. Hon har satt upp en hatthylla ovanför diskbänken. Ett bra tips!

Gunilla Roths skafferi

4. Eller göra som Gunilla Roth, använda sig av ett köksskåp. Det funkar också bra!

Angelie Hamngrens skafferi

5. När Angelie Hamngren byggde ett nytt kök, skissade hon även in ett fantastiskt skafferi. Det blev ett skafferi med en snygg gråmålad dörr och pärlspont på utsidan. Hemtrevligt med den platsbyggda sittplatsen bredvid skafferiet.

Angelie Hamngrens skafferi

Tittar man in i Angelie Hamngrens skafferi möter man ett bra utrymme med många hyllor med sött hyllpapper.

Karin Leins skafferi

6. Karin Lein har turen att ha två skafferier i samma kök. Fantastiskt härligt med så mycket utrymme. Något att tänka på om man bygger nytt?

Karin Leins skafferi

Titta även in i Karin Leins andra skafferi. Och på www.husetihemse.se kan ni läsa hennes trevliga blogg.

Katarina Hvittfeldts skafferi

7. Hos Katarina Hvittfeldt målas det konsoler till sitt nya skafferi som tidigare var en garderob. Ett bra tips tycker vi!

Maria Eriksson-Åhlén

8. Ett annat lantligt skafferi med vacker golv med målade rutor i grått och vitt har Maria Eriksson-Åhlén. Vacker panel och ett skafferi med bra översikt. Huset är från 1600-talet – så även skafferiet!

Lill Karlssons skafferi

 9. Lill Karlsson kommer snart att få flytta in sina saker i detta fina skafferi. Med vackert golv och många hyllmetrar kommer skafferiet att rymma mycket smått och gott!

Anna Björkegrens skafferi

10. Så här fint är Anna Björkegrens skafferi som precis är nyinrett. Snygga hyllor och bra med utrymme! Det gillar vi.

LÄS MER PÅ LANTLIV.COM

10 smarta skafferier

10 drömlika punschverandor

8 lantliga badrum att bli inspirerad av

Vackra vedspisar