I en gammal fiskeby, långt ut på en udde i Newfoundland, Kanada ligger två fantastiska K-märkta hus som nu är till salu för 2,3 miljoner kronor. Bilderna från annonsen har spridits över världen och gården har kallats för världens mest romantiska ställe. Vi förstår varför...

På en udde med Atlanten som närmsta granne i Salvage, Newfoundland, Kanada ligger en riktig lantlig dröm. Det rör sig om sex historiska byggnader, två vackra gamla hus i New England-stil byggda 1912 och 1914, en lada, en verktygsbod, ett uthus och ett litet hus som har använts som butik. Hela fastigheten är en Registered Heritage Property (Kanadas motsvarighet till k-märkningen).

Bilderna från annonsen har spridits över världen och gården har kallats för världens mest romantiska ställe av amerikanska magasinet Country Living. Nu kan husen bli dina för 350 000 kanadensiska dollar, alltså ca 2,3 miljoner kronor. Kika in och dröm om att vakna upp till den här magiska utsikten över Atlanten och ta båten ut och titta på knölvalar efter förmiddagskaffet.

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Foto: DroneNL

Utgångspriset är ca 2,3 miljoner kronor, läs mer hos DroneNL

lasarresa piemonte