Vi på Lantlivs redaktion är så glada och stolta över att kunna berätta att Lantliv är nominerad till det finaste priset man kan få i tidskriftsbranschen: Tidskriftspriset i kategorin Årets tidskrift populärpress. En fantastiskt ära!

Tidskriftspriset_Lantliv_2019

Så här lyder nomineringen:
”När verkligheten både tycks rusa fram och vackla behövs lugnet och friden mer än någonsin. Det behövs en vän vid brasan, en vän som skänker tips och nåbara drömmar genom lugnt, stilfullt och vackert berättande. I 20 års tid har Lantliv hållit fast vid sin idé och sin linje. Oavsett om du bor i en stor stad eller på landet är denna tidning en ständig källa till inspiration.”

Prisutdelningen äger rum den 6 november, så håll tummarna allihopa! Här kan ni läsa mer om alla som är nominerade.

Men detta är inte allt! Lantliv är även nominerade till Publishingpriset i kategorin Årets Bookazine för vårt oerhört populära bookazine Lantliv Hela året. Årets utgåva, som ni ser här nedan, finns dessutom i butik just nu.

Lantliv Hela året Publishingpriset Årets bookazine

Här kan ni läsa mer om priset och alla som är nominerade.

Vi är verkligen så glada och stolta för dessa fina nomineringar. Tack till alla våra fantastiska frilansmedarbetare som på olika sätt bidrar till att göra Lantliv till ett så uppskattat och omtyckt magasin. Och tusen tack till alla våra läsare och följare som gillar, delar och uppskattar det vi gör.

Ni betyder allt!