Premiär för Lantlivs egen kalender och matchande anteckningsbok! Varje månad får du inredningsidéer, tips för trädgårdslivet eller recept i säsong. Beställ kalendern i vår webshop.

Kalendern för 2018 är den första i en återkommande kollektion och framtagen av redaktionen på Lantliv och illustratören Emelie Gårdeler. Varje år kommer en ny konstnär att formge omslaget, så missa inte årets premiärkalender med matchande anteckningsbok.
Kalendern är spiralbunden i A5-format med totalt 160 sidor och vacker prägling på omslaget i 2 mm kartong med tåligt, pålimmat strukturpapper. Varje månad har ett uppslag med inspiration och idéer i säsong. Kalendern har också ett märkband och gummiband samt en praktisk plastficka för förvaring.

Lantliv_Oktober_Uppslag 1

Lantliv_Oktober_Uppslag 2

Den matchande anteckningsboken har en variant av motivet från kalendern på omslaget och är även den i unik design av illustratören Emelie Gårdeler. Boken är inbunden i A5-format och med omslag i 2 mm kartong med tåligt, pålimmat strukturpapper. Invändigt finns 192 blanka, olinjerade sidor med lyxigt, cremefärgat papper.

Lantlivs anteckningsbok

BESTÄLL KALENDERN
Kalender 169 kr + porto för prenumeranter (Ordinarie pris 199 kr + porto).
Anteckningsbok 99 kr + porto för prenumeranter (Ordinarie pris 129 kr + porto)
KALENDER + ANTECKNINGSBOK 199 kr + porto för prenumeranter (Ordinarie pris 249 kr + porto)
BESTÄLL HÄR:
 www.lantliv.com/shop

Emelie Gårdeler är en frilansande illustratör baserad i Stockholm. Hennes illustrationer ligger ofta i gränslandet mellan bild och mönster och har en genomgående dov färgskala. Hon är också delägare och designer på I

Emeli illustratör till Lantlivs kalender
miform som hon startade 2015 med kollegan Emmie Björnberg Sederlin.

Du har illustrerat Lantlivs första kalender. Hur fick du idén till bilderna?
– Jag och redaktionen pratade om svenska växter, dova toner och djup. Jag dras ofta till robusta och tåliga växter som kronärtskocka och Protea. I det här fallet jobbade jag med vete och lupiner, även de har många lager av skydd.

NUVARANDE Köp Lantlivs specialdesignade kalender – perfekt julklapp
NÄSTA Julpyssel: Dekorera med glasburkar – 5 roliga tips