Julen är räddad! Allas våra favoritbönder och Lantlivs krönikörer Gustav och Marie Mandelmann kommer att presentera program, pyssla och dansa på självaste julafton.

Det blir extra mycket Mandelmanns i jul. Den 19 december sänds julspecial från gården i Djupadal och på julaftons eftermiddag intar alltså Marie och Gustav Mandelmann tv-rutan som julvärdar. Men de kommer inte att sitta i några studiofåtöljer, utan även på julafton får vi följa med till Österlen och vackra Djupadal. Det blir pyssel, prat, spel och sång och djur i vanlig härlig ordning.
– Vi gör det på vårt eget sätt, med värme och kärlek, säger Marie Mandelmann till Ystad Allehanda.
Och visst är TV 4 glada över att kunna presentera favoriterna som årets värdar.
– Det är en stor ära att kunna ge våra tittare en så fin julklapp som att bjuda in till att fira julen i sällskap med Marie och Gustav Mandelmann på självaste julafton. Att Mandelmanns vunnit tittarnas hjärtan är helt klart, de vann hela tre kristaller och däribland tittarnas eget pris. Jag är helt säker på att Mandelmanns kommer bjuda på en helt magisk jul från deras vackra gård Djupadal, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Klockan 16.03 är det dags att bänka sig framför TV:n på julafton och njuta av en riktigt härlig gårdsjul. Vi längtar!

Missa inte Mandelmanns krönikor i LantlivPrenumerera på Lantliv

L
ÄS ÄVEN
Mandelmanns: Så laddar vi för advent 
Ljuvliga recept från Mandelmanns gård
Så skördar Mandelmanns på sin gård

NUVARANDE Mandelmanns blir årets julvärdar på TV4
NÄSTA 5 vackra vedspisar